ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΑΣΠΑΡΑΚΗ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ

Η Γραβιέρα Γασπαράκης είναι από τα εκλεκτότερα σκληρά τυριά της Ελλάδος. Παρασκευάζεται 100% με νωπό πρόβειο γάλα από το Ρέθυμνο. Κατά την αρχική ωρίμανση, που διαρκεί μήνες, παρουσιάζεται εξωτερική φυσική κάρα. Το χρώμα της είναι ανοικτό κίτρινο προς το λευκό. Στην μάζα της παρουσιάζει τρύπες. Το άρωμα της είναι ελαφρύ αλλά πλούσιο και ευχάριστο. Είναι εξαιρετική, υπόγλυκη με την γεύση της μακράς ωρίμανσης, πάντα παρούσα. Τα λιπαρά της αποδίδουν πλήρως την γεύση του πρόβειου βουτύρου.

  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ
  • ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΑΣΠΑΡΑΚΗ
  • ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΤΥΠΟΣ ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ
  • ΒΑΡΟΣ 18kg
ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΦETA Π.O.Π. MONEMBAΣIAΣ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ BAPEΛI
ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ

ΦETA Π.O.Π. MONEMBAΣIAΣ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ BAPEΛI

ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΠΛΗΡΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ
ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ

ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΠΛΗΡΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ

ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΗΡΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ
ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ

ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΗΡΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ