ΜΑΣΤΕΛΟ®
ΜΑΣΤΕΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ
Αυθεντική γεύση με χαμηλά λιπαρά. Λευκό, μαλακό τυρί χωρίς επιδερμίδα, υπέροχο σε σάντουιτς, στα λαχανικά ή στις κάθε λογής ολόφρεσκες σαλάτες σας. Το Κατσικάκι Μαστέλο® είναι ελαφρύ με λίγα λιπαρά και για το λόγο αυτό το αγαπημένο τυρί όσων κάνουν «διατροφή»!
Είναι φτιαγμένο από παστεριωμένο, πλήρες κατσικίσιο γάλα των μικρόσωμων θηλαστικών, που ζουν στα χιώτικα βουνά. Η φυσική χλωρίδα της Χίου δίνει γευστικά χαρακτηριστικά στο γάλα που περνούν στο τελικό προϊόν και το χαρακτηρίζουν. Μαστέλο® είναι η εμπορική ονομασία του τυριού (που φτιάχτηκε πρώτη φορά το 1994 από τον Κ. Τουμάζο στη Χίο) και όχι ο τύπος του.
- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ
- ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΑΣΤΕΛΟ®
- ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΟΣ
- ΤΥΠΟΣ ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ
- ΒΑΡΟΣ 400γρ.